LEAVING SWEDEN, TRAVEL

When you’re ready to move in

Det här damp ner i min messengerbox för ett par dagar sedan:

Bilder på ett boende av allra enklaste slag, så basic och Thai som det nästan bara kan bli och jag vet egentligen ingenting mer än just de här bilderna om stället. 

Men det är Thailand, det är Koh Lanta, platsen där vi har våra hjärtan, det är vänner som skickat dem och bara tanken på det gör mig så rörd och glad. Att veta att det finns någon som går omkring på andra sidan jorden och letar efter boende åt oss och hoppas att vi ska kunna komma dit i vinter är så fint och så stort att jag är redo att flytta in på studs!

Det får vara hur enkelt och chockrosa och kantstött och glest möblerat det vill ~I’m in love~ och i min fantasi är vi redan där. Vi vet att vi ska bo där ett halvår eller så, möblerar om och skaffar det vi behöver och gör det till vårt lilla ställe -madrasser, kuddar, några stolar, ljusslingor, myggnät, hängmatta, blommor….och vem vet -kanske trivs vi så bra och får komma tillbaka igen och igen och ha det riktigt som vårt för all framtid…

Ingen aning om vad det här kan leda till, men just idag unnar jag mig att bara njuta av mina drömmar, förlora mig i mina tankar och planer för vårt liv i det där lilla huset. 

Idag behöver jag något att tro på och då passar det särskilt bra att gotta sig i sin fantasi och lita på att våra thai-vänner förstått precis vad det är vi behöver.

Känner mig så otroligt tacksam att de lägger tid och omsorg på oss <3

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/when-youre-ready-to-move-in/
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “When you’re ready to move in

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *