FAMILY

Tre lyckliga dagar

Det absolut finaste med den här veckan har varit att få ha min kille hemma i tre lyckliga dagar, småkrasslig som han varit.

Jag förstår om det låter hemskt och tycker det är tragiskt att det ska behöva vara så, men han har verkligen längtat efter det här. Att få vara hemma. Han är ganska otillfreds med vardagslivet som det ser ut, less och utled och inte särskilt glad särskilt ofta, trött, vresig och stressad över att inte hinna spela Fortnite så mycket som han vill och bortom all vilja att ta initiativ och hitta på något utöver det.

Men de här dagarna har varit fantastiska för jag har sett allt det där rinna av honom, jag har sett honom som jag inte sett honom på mycket, mycket länge, jag har fått tillbaka min pojke så som jag känner honom. Avslappnad, omtänksam, glad och fylld av idéer och lust att göra sakerJag känner mig förunderligt glad och trygg och fullständigt uppfylld av att få se honom så levande igen, precis så som min tioåring är och ska vara.

Det har varit underbart att se honom ta sig an och smälta in med dagbarnen som varit här. Jag pratar ofta om min flicka, hur fin och bra hon är med barnen och vilken hjälp, men det gäller i allra högsta grad mina pojkar med och jag har njutit av att se den här växa i sin roll som storkille. Att se honom visa, förklara, trösta, hjälpa, roa, leda, inspirera och medla mellan fem småbarn med stor respekt och ömhet gör mig varm och stolt i hela hjärtat. Han suger åt sig av att vara föremål för deras beundran och jag ser hur han riktigt blommar ut i det.

Den största lyckan för mig, som fått mig att sväva på små moln av välmående hela dagen lång:

Min pojke helt uppslukad av sitt projekt att bygga världens längsta duplotorn (jo, det fick ju bli liggande eftersom takhöjden tog slut vid 2,45, så det var långt och inte högt…) Jag kan inte ens minnas när jag senast såg honom så engagerad i något som inte är på skärm och det var en ren fröjd att få assistera när han med liv och lust gick in för att samla material, bygga, uppskatta, mäta, förlänga och förbättra. Det blev en riktig mattelektion utan att han ens märkte det och (troligtvis om man frågar honom själv) ett världsrekord på mäktiga sju meter liggande torn!

Vad jag älskar den killen ♥

Och vad jag längtar tills vi kan leva så här varje dag!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/tre-lyckliga-dagar/
Pinterest
Instagram

One thought on “Tre lyckliga dagar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *