LEAVING SWEDEN

The freedom to come

Det känns som om det är en del som håller på och faller på plats just nu, många små pusselbitar i omlopp på samma gång och det är både förvirrande, spännande och skrämmande i samma andetag. Fast att jag vill det här av hela mitt hjärta så känns det ibland som jag är lika rädd att det faktiskt ska bli av som att det inte ska bli det. Som att boka flygresa till exempel. Det har dykt upp så billiga och lockande flyg till Kuala Lumpur nu att till och med min man kan tänka sig att boka. Och lika gärna som jag skulle vilja göra det, lika skönt som det skulle vara att ha ett datum, lika rädd är jag och lika skrämmande känns det att det skulle bli helt verkligt.

Då är det skönt att påminna sig om varför man ger sig in på det här egentligen, så idag vill jag dela ett favoritcitat som säger allt om just det:

 

“Homeschooling is not about what we’re keeping our children from, but rather what we’re giving to them. Our days are not filled with what we have to do, but what we get to do”

Wild + Free mama Ainsley

Det är den friheten som hägrar där bortom alla rädslor. Vad jag längtar.

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/the-freedom-to-come/
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “The freedom to come

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *