FAMILY

Ten years

Tio ljus i tårtan ikväll betyder tio underbara år med min pojke.

Tio magiska år, en ständig berg och dalbana av känslor som han sprider omkring sig och uttrycker så man häpnar.

Sedan hans första andetag stod det klart för mig att han har hela hjärtat med sig, hela tiden. Är han glad eller arg eller någonting annat så är han det fullt ut, han är av eller på, allt eller inget och kan växla däremellan på nolltid för ett mellanregister är något han nästan tycks sakna.

Han är den gladaste, ledsnaste, skämtsammaste, argaste, fridfullaste, oroligaste, djupaste och känsligaste själ jag någonsin stött på, allt på en gång, ett mysterium och en känslosam gåta som lärt mig mer än någon annan om det mesta. Om att vara förälder, om känslor, kärlek och respekt, om barn och föräldraskap, om mig själv och livet självt.

Han är den snällaste, mest omtänksamma, kärleksfulla och generösa person jag kan föreställa mig, hans hjärta bokstavligen brister för den som har det svårt han skulle ge bort allt han äger utan att blinka till den som bad honom.

Det finns ingen i hela världen som gett mig lika många pussar och kramar som han, sagt att han älskar mig så många gånger som han och förklarat sin kärlek till mig på så många olika sätt som han.

Att vara hans mamma är sannerligen inte lätt alla gånger, jag har gjort honom illa och sårat hans känsliga själ allt för ofta och vet varken ut eller in bland alla känslor ibland. Men jag lär mig. Han lär mig. Och det är den största av gåvor att få finnas i hans liv, ett under att få vara en han älskar och behöver. Den största lyckan att få vara hans mamma.

Älskade lilla människa.

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/ten-years/
Pinterest
Instagram

One thought on “Ten years

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *