RESOR

Nystart

En vecka i Kuala Lumpur och det är hög tid att börja dela med sig av det fina vi får vara med om!

Bloggen som den var innan vi reste fick vi lämna hemma, kanske lika bra det eftersom det bara varit krångel och besvär med den på sistone. Tråkigt att behöva lämna allt som redan fanns där, för den här resan började egentligen för flera år sedan, i mitt hjärta och mina drömmar och vägen fram till att allt verkligen blev av är minst lika viktig som det som händer här och nu. Den är en del av det livsviktiga budskapet att även det som verkar fullständigt omöjligt kan bli verklighet om man bestämmer sig och jobbar hårt och envist för att det ska gå. Jag får återkomma till det, för jag vill att du ska förstå hur mycket längtan, hopp och eländigt tragglande som finns bakom lyckan att få ge sig ut i världen nu. Det är inget som bara kommit av sig självt, inget vi tar för givet men ändå något vi känner stor tacksamhet och ödmjukhet inför. Vi är privilegierade som kan göra det här, inget snack om den saken.

Så, vad kunde passa bättre än en nystart för worldschoolingbloggen just där ett worldschoolingäventyr tar sin början? Välkommen att följa med på vår resa härifrån och framåt men också på några dyk bakåt i tiden för att få mer av bilden.

Familjen H på mellanlandning. På väg. Otroligt men sant.

För tre år sedan trodde ingen av oss att det här skulle vara möjligt. För två år sedan var det en av oss som trodde det. För ett år sedan började vi båda kunna se möjligheten och de senaste månaderna har vi jobbat tillsammans för att det ska bli av. När vi satt där, på flygplatsen i Helsinki, Finland, vårt första stopp på väg ut i världen kändes det som ingenting mindre än ett mirakel. Med bara varsin ryggsäck och minimal budget kände jag mig ändå rikare än någonsin och jag vill säga till dig som har en dröm och en längtan att det är möjligt. Vi är det levande beviset på det så sluta aldrig tro!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. ❤❤❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *