TRAVEL

More than a hammock

En hängmatta har anlänt till vår trädgård och det blev kärlek vid första ögonkastet för mig och alla barnen. Det finns väl knappast någon bättre bild av svensk sommar och avkoppling eller fjärran länder och stränder för den delen, frihet i största allmänhet, än en hängmatta.

Jag har alltid velat ha en och för några veckor sedan när allt började snurra kring att hyra ut huset och en långresa nästan kändes inom räckhåll bestämde jag mig för att jag skulle beställa en som vi kan ha både här hemma och ta med oss ut i världen. Och den här bara lyste mot mig för att:

1 ~ väldigt liten, lätt och behändig.

2 ~ myggnät, man skulle faktiskt kunna använda den var som helst, skulle till och med kunna fungera som den den där femte extrasängen som alltid fattas när man är lite för stor familj ute  på resa.

3 ~ svart är snyggt

När jag klickade hem den fast den egentligen var lite för dyr gjorde jag det som att bevisa för mig själv att jag faktiskt trodde på det här. Ta ett steg i tro, handla i tro du vet… Nu hänger den där i skuggan under träden och är så mycket mer än en hängmatta. Den är mer än en liten trädgårdsdröm som gått i uppfyllelse. Den är som en manifestation över vad som komma skall och den påminner mig om vad jag vill och vart vi är på väg!

 Hängmatta med myggnät, som en mysig koja eller ett litet tält!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/more-than-a-hammock/
Pinterest
Instagram

One thought on “More than a hammock

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *