LITTLE THINGS THAT MAKES YOU HAPPY

Fridays on your own

En vecka har gått sedan vi bokade vår resa och man kan väl sammanfatta den som att i panik försöka komma någon vart med allt som måste lösas. Det har varit som att dra efter halmstrån, man bara drar och drar lite överallt i en enda osalig röra utan att veta alls egentligen var man ska börja och utan att tycka det leder framåt.

Men nu är det fredag igen och jag kan ändå se tillbaka på veckan som gått och konstatera att jag har lyckats skaffa mig ett extrajobb, fått till en husannons och avslutat min bokföring för det gångna året och det är inte så dåligt. Känslan är så mycket lättare jämfört med förra fredagen då jag verkligen undrade vad vi gett oss in på…

Nu vet jag åtminstone hur vi ligger till bakåt i tiden ekonomiskt och det ser bra mycket ljusare ut framåt nu när jag kan dra in mer pengar fram tills vi åker.

Ikväll har jag hela huset för mig själv. Soft pianomusik, levande ljus, ett ymnigt snöfall utanför fönsterna och jag förundras över hur njutbart det kan vara att jobba med bokföring.

Jag känner mig till freds med känslan att klara av saker på egen hand och ta mig förbi ett hinder i taget. Får det fortsätta på det viset kommer det här att gå bra.

Nu tar jag kväll och firar för mig själv litegrann vad den här veckan har gett. Gott att äta och dricka, kex och ostar och Queen Elisabeth film bara för att jag själv vill.

Fredagar på egen hand då och då är en gåva!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/fridays-on-your-own/
Pinterest
Instagram

One thought on “Fridays on your own

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *