FAMILY, LEAVING SWEDEN

Bathroom love

Fyra veckor utan dusch men med konstant närvaro av byggarbetare hemma är över och fredagen var i det närmaste episk när de packade ihop och det nya badrummet faktiskt kändes som vårt.

Det är klart!

Det känns så skönt av så himla många anledningar (som jag redan skrivit om här) och hela helgen har det lyst som en overklig liten dröm som fått mig att haja till varenda gång jag gått förbi. Det där blänkande nya fina badrummet är verkligen vårt och att få ta det första badet var en njutning på flera olika plan.

Det råder ett tillstånd av någon slags allmän förälskelse i hela familjen tror jag. Barnen kan inte riktigt se sig mätta och visar gladeligen upp nyheten för alla sina vänner. Igårkväll  hittade vi våra killar + kusinen nedbäddade så gott det gick, lite här och där så att säga, på den knapra ytan. Barrikaderade för natten i sitt nya favoritrum.

Ja, vad ska man säga… badrumskärlek!

Nu står vi också här ett megagigantiskt steg närmare att kunna resa ut i världen. Det här badrummet kan vi lämna över till hyresgäster med gott samvete och vi kan åka ifrån det utan att behöva oroa oss för att det ska ställa till med problem medan vi är borta.

Med renovering kommer också den där utrensningen som oavsett resa eller ej lättar upp i skåpen och faktiskt i hjärtat också. Nu får bara sånt som vi verkligen tycker om och använder flytta in igen och det ger luft under vingarna när ens saker blir lite enklare att hantera (bör kanske tillägga att det oftast bara är jag som känner sådär, egentligen bor jag tillsammans med en skock samlare som inte alls ser amma tjusning med utrensningar och för dem är det en utmaning).

En stor och bra känsla har hur som helst präglat hela den här helgen för oss alla. Tacksam!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/bathroom-love/
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “Bathroom love

  1. Så fint och så härligt att det äntligen är klart!
    Här har vi framförallt en liten samlare. Han vill inte slänga nåt! Alls! Små pappershögar som blir kvar när han har pysslat, plastpåsarna från legoförpackningar… You name it 😆😍

    1. Hahaaa 😄 för att inte tala om alla godispapper, stenar, trasiga gummisnoddar, prislappar och etiketter, biljetter och… ja… what ever, som samlarna inte kan klara sig utan 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *