ALL POSTS

Back to blogging

Hurra! Jag kan blogga igen efter en serverkollaps som varat alldeles för länge. Jag har saknat det samtidigt som det varit skönt att koppla bort och helt lägga undan den ständiga känslan av att jag nog borde skriva något. Den här ofrivilliga pausen har i alla fall fört det goda med sig att jag kommer igen med ny iver och ny glädje och tänker att jag kanske till och med kan klara att leva upp till mina egna förväntningar och posta åtminstone tre gånger i veckan. Tisdag. Torsdag. Söndag. Det har hela tiden varit mitt mål. Vi får se hur det går med det nu, glad att möjligheten finns igen är jag hur som helst. Och lagom tills vi går in för höstlov med en härlig resa som väntar. Det känns fint.

Så, vi ses på torsdag!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/back-to-blogging/
Pinterest
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *