SCHOOLING

Family camp for homeschoolers in Sweden

Wohoo vad jag blev glad när jag hittade det här!

Askö familjevecka för hemskolande familjer och andra intresserade, öppensinnade människor. Jag har läst om den här veckan som hållits flera somrar förut men haft uppehåll ett par år och önskat att den skulle komma igen. Nu händer det!

Jag är ingen lägermänniska egentligen, men det här verkar vara en lagom avslappnad tillställning och en fantastisk möjlighet att träffa likasinnade så jag har bestämt mig för att åka med barnen. Min man följer med om han är ledig då.

Roligt, spännande och lite pirrigt faktiskt. Och väldigt lustigt. För det visade sig att det här lägret hålls och har hållits i mina hemtrakter, där jag växte upp, där mina föräldrar och flera kära gamla vänner bor. Är det inte ödets ironi så säg?!

Boka in den 9-15 juli för en vecka på en gård i sommarvackra Södermanland, det skulle verkligen vara så roligt att träffa några av er där!

 

 

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/03/04/family-camp-for-homeschoolers-in-sweden/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *