SCHOOLING

When dad is home

Sportlov för barnen och här händer saker som aldrig händer annars. Pappan är hemma och jag är så glad att vi har våra olikheter. Han är så bra på saker som jag inte kan mycket om alls och tycker på riktigt att sånt som jag inte har något intresse för är roligt och spännande medan jag har mina intressen och starka sidor som han inte förstår sig på. Jag tycker det är fantastiskt att vi får vara olika och lika värdefulla ändå, pappa och mamma. När vi båda får bidra med våra egenheter såhär tänker jag att vi är en oslagbar kombination och skulle nog kunna vara ett dunderteam till hemskolningsföräldrar!

När pappa är hemma blir det tekniska utmaningar -sladdar, batterier, lampor, verktyg och instrument och nu har vi en råttfälla till vinden med en liten lampa nedanför vindsluckan som talar om när den slagit igen!

Det var verkligen inte lätt för dem att jobba tillsammans, det blev kanske mer än något annat en övning i smspel och respekt och många tårar spilldes på vägen, men det är ändå något av det finaste jag vet att se dem sida vid sida och involverade i något gemensamt och i slutänden tror jag de hade lärt sig ett och annat om både teknik och varandra, lika viktiga saker båda två.

Att få ha obegränsat med tid tillsammans och kunna ägna varenda dag åt precis det här ~ leva, lära och växa ~ är min dröm, mitt mål och min mening!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/03/02/when-dad-is-home/
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “When dad is home

    1. Javisst är det Anna! Ju mer jag tänker på det så inser jag vilken styrka det är och hur roligt det skulle vara att få ta vara på och utveckla den! Han och jag liksom ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *