FAMILY, SCHOOLING

Ice skating

Med frostigt hår, rödblommiga kinder, lite frusna, lyckliga och alldeles vilda i blicken ramlar vi utmattade in i hallen på tok för sent för en vanlig onsdagkväll. Den ena tröttare än den andra. Vi stupar i säng allihop med lyckobubbel i bröstet och liksom ovanligt levande efter att ha fått dela en underbar upplevelse på isen.

Jag vet inte vad det är med skridskoåkning, men jag älskar det. Jag älskar det alldeles särskilt när facklor lyser upp i mörkret på en frusen sjö. Och jag älskar att se mina barn sticka iväg, vilda och fria, och älska det de också!

Jag älskar att se hur modiga de blivit, hur mycket de utvecklats sedan de låg lika mycket på rygg och mage och sprattlade för bara några år sedan. Nu har jag faktiskt inte en chans att hinna med när de sätter av i mörkret och de susade fram mellan 2500 och 5500 meter allihop. Det är fantastiskt att vi kan ha så roligt och verkligen få röra på oss allihop tillsammans! Det är så här vi ska leva vårt liv, jag bara vet det. Det ska vara vardag och inte undantag att vi får gå och lägga oss lyckligt utpumattade av underbara kvällar och nya upplevelser. Framtiden    ligger där och bara väntar på oss!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/02/21/ice-skating/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *