ALL POSTS, SCHOOLING

Fire on ice

Hör upp alla som råkar befinna sig i Stockholmstrakten på onsdag, det är nämligen dags för en av årets absoluta höjdpunkter, Eld och is på Lida friluftsområde utanför Tullinge!

Det brukar vara en alldeles magisk kväll med skridskoåkning i skenet av facklor som lyser upp ute på isen, en fantastisk möjlighet att få en rolig, härlig och annorlunda upplevelse av att vara ute i naturen och röra på sig, tillsammans eller för sig själv.

Den här är kvällen funkar för hela familjen, förutom den plogade banan med facklor finns en liten plogad plan för barnen, vill man inte åka skridskor går det lika bra att promenera eller roa sig i pulkabacken.

Uppe i strandbacken grillas hamburgare och chorizo och det finns även lite enkelt fika att köpa.

Vi har varit där många år, bara min man och jag och med äldsta sonen, i år ska vi åka hela familjen. Äntligen är alla så stora att det känns som vi kan åka tillsammans och åka ordentligt. Det ska bli så roligt att få dela den här kvällen med alla tre, det är något småsyskonen längtat efter att få växa in i.

Missa inte det här tillfället, det är ett helt år kvar till nästa chans!


Onsdag 21/2 Klockan 18:30-20:30


Besök Lidas egen sida för mer information!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/02/19/fire-on-ice/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *