MONEY

The matter of money

Allt som oftast dyker sådana här påståenden upp i mina kretsar på nätet och jag måste säga att jag blir lika uppmuntrad som provocerad av dem.

För visst ser jag poängen här. När resandet blir ett sätt att leva så behöver det inte kosta mer än vardagen hemma, myten om att resande bara är för stormrika urholkas rätt fort när man börjar undersöka saken och läsa på. Det finns hundratals familjer som reser på heltid för hälften av vad vi i vår familj betalar för livet här hemma varje månad. Att förvalta pengar och prioritera är en konst och det behövs helt säkert en stor portion mod för att våga kasta sig ut i något nytt. Jag fattar det där!

Likväl behöver den där, om så bara halva (!), summan pengar komma in på något sätt, och visste jag bara hur den kunde göra det oberoende av var jag befinner mig så skulle jag då inte tillbringa en evighetsgrå vinter som den här i en uppstyrd tillvaro som den vi har nu!

Det finns så många som säger att det är så lätt att försörja sig på fri fot, att alla kan hitta sitt sätt att göra det och jag vill verkligen tro det. Men att det skulle vara lätt att hitta sitt sätt kan jag inte riktigt hålla med om.

I mitt sökande snubblade jag in på en för mig ny sida nu ikväll. Tjäna pengar snabbt tipsar om många olika vägar till en inkomst online och jag tipsar vidare till dig som längtar efter att kunna tjäna pengar var du än befinner dig, läs och lär! Jag hann inte läsa så mycket men plöjde igenom ett par hjälpsamma inlägg om bland annat affiliate marknadsföring som jag är intresserad av och hittade många fler som jag ska läsa igenom när jag får en stund över. Verkar vara seriösa tips från någon som har koll på läget.

Har du någon tanke om hur du skulle kunna tjäna pengar var som helst ifrån? Eller gör du det redan? Berätta gärna i en kommentar!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/01/31/the-money-issue/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *