FAMILY

Family LAN

Vi hat så fantastiska vänner som varje år en helg i januari ordnar ett LAN i sitt garage. Det började för många år sedan med ett gäng grabbar som träffades för att spela ihop, och jag måste säga att utvecklingen varit rätt imponerande genom åren.

Från att ha varit tjugo unga killar som satt och spelade i över ett dygn i sträck utan att åka hem och sova, till tjugo småbarnspappor med en radda ungar som satt med sina iPads i soffan och mammor som fikade i köket, till detta: tjugo medelålders män med minst lika många barn som deltar med egna datorer och samma iver som sina pappor…

Säga vad man vill om spelande. Själv skulle jag aldrig drömma om att sitta och spela en hel helg och det är ett ständigt dilemma i vår familj om hur mycket och vad som är lämpligt för olika familjemedlemmar. Men en sådan här helg är något alldeles extra. Det är så mycket mer än bara spelande, det är vänskap och gemenskap som flödar och så mycket glädje till alla övriga i familjen. Då är det glädje för mig också!

Tycker de är grymma, våra vänner, som lyckas få till det år efter år fast det bara blir fler och fler som vill vara med!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/01/28/family-lan/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *