FAMILY

Days at home

Jag som skulle jobba på med mitt nya skrivjobb och komma igång och tjäna pengar från min dator. Så här gick det med det:

Hade sjuka barn hemma i olika uppsättningar hela förra veckan. Det  var ett så välkommet inslag, inte influensan förstås, men barnen och livet runt köksbordet. Jag skäms nästan att säga det, men vi njöt så mycket allihop, vi hade den mysigaste veckan ever och jag vet som vanligt inte om jag ska skratta eller gråta över att våra bästa dagar är våra sjukdagar. Det ligger något väldigt tragikomiskt över det som jag har svårt att förhålla mig till, men jag förstår ju att något inte står riktigt rätt till när det är så.

Skulle verkligen behöva jobba på med skrivandet för att se vad det leder till men nu är det jag som är sjuk + sjuåring som behöver få komma till läkare (lättare sagt än gjort, kaos på vårdcentralen idag!) så det blir inte mycket skrivet den här veckan heller.

Positivt: det här jobbet finns kvar, det verkar alltid finnas uppdrag och inget krav på att man måste jobba si eller så mycket. Man jobbar när och så mycket  eller lite man vill och kan.

Negativt: jag kan fortfarande inte rapportera om ifall det verkar vara lönsamt att jobba med det här eller ej för jag har inte dragit in en enda krona mer än de där mina allra första som jag skrev om tidigare.

På det stora hela blir det nog bra till slut!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/01/22/976/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *