FAMILY, LITTLE THINGS THAT MAKES YOU HAPPY

SATURDAYS

For some perspective on the time issue … There are´nt to many Saturdays before the kids are grown up which means there are´nt to many Mondays, Thursdays or Fridays either. And that makes every day something very special, worth  living to the fullest and with all your heart. This Saturday I will do nothing but enjoy having my dear ones around again after a school and work week. I will watch them enjoy the freedom to relax and do whatever they want to do. Sometimes that´s all you need for a Saturday to be perfect!
The Little things that makes you perfectly happy!

LÖRDAGAR

För att få lite perspektiv på det här med tiden… Det är inte så väldigt många lördagar man har innan barnen är vuxna, och därmed inte så många måndagar, torsdagar eller fredagar heller. Det gör varenda dag till något alldeles extra, värd att ta vara på och leva helhjärtat tänker jag.

Den här lördagen ska jag njuta av att ha mina kära hemma igen efter en jobb och skolvecka. Nära omkring mig. Och se dem njuta av att vara lediga, fria och kunna göra precis vad de vill. Ibland behövs inte mer än så för att en lördag ska vara perfekt!

Små saker kan göra en väldigt glad!

 

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2018/01/13/lordagar/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *