FAMILY

Hälsning från jullovet

Här kommer en liten hälsning från jullovet och det är rent otroligt vad lite ledighet kan göra skillnad. Bara några timmar in på den första dagen rann krafterna till och glädjen kom tillbaka. Det är makalöst hur de här tre små människorna kan fylla mig med så mycket energi och lika makalöst att när vi får vara tillsammans verkar det ha samma effekt på dem. Det är underbart att se hur de njuter av att få vara lediga och fria och hemma. Att få ligga på golvet och räkna till 100 fram och tillbaka med min sjuåring i godan ro var att känna livet återvända och jag blev lite överrumplad av att känna julfriden sprida sig inom mig. Det hade jag inte riktigt väntat mig efter en lång höst utan nästan några känslor alls. Men det är underbart när känslorna kommer tillbaka och talar sitt tydliga språk, vi är hör ihop och är bra för varandra. Det gör mig glad och varm.

Vi har firat den mest stressfria julen någonsin och bara njutit av att fylla dagarna med sånt som vi tycker om, det är så underbart att ha huset fullt av liv och lek igen!

Och i händelse av att du undrar -jodå, de retar gallfeber på både mig och varandra och tål inte att vara i samma rum emellanåt, men det hör livet till,  vi lär oss mycket om varandra och växer ihop av att ta oss igenom det. Så det ändrar inte på någonting. Vi hör fortfarande ihop och mår bra av att få vara tillsammans!

 

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/12/30/halsning-fran-jullovet/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *