TRAVEL

Hawaii

Snart, om de inte redan landat så gör min syster med familj det alldeles snart, på Hawaii, Maui, nästan så långt bort i tidszoner man kan komma, 11 timmar efter oss i tiden. Och jag är som en äggsjuk höna. Hundra gånger minst har jag kollat FB, IG och bloggen ikväll -ÄR DOM INTE FRAMME SNART!?

Är det inte konstigt hur man kan leva sig in i någon annans resa? Kan man inte resa själv så delar man helt sonika någon annans, och när första uppdateringen kom med en bild från nyboardat flygplan störtbölade jag. Lite för att det inte var vi som satt där och just skulle lyfta, men allra mest bara av djupaste medglädje. För det är så med min syster att hon är precis som jag. Hon längtar, drömmer, sörjer, trånar, planerar, jublar och njuter precis lika mycket som jag kring allt som gäller resor. Hon har suttit och gråtit ibland när vi varit på väg någonstans, hon är den som alltid, alltid förstår det här med att längta sig sjuk efter att få resa och tröttnar aldrig på att höra om mina drömmar och frustrationer. Hon har lagt ned så mycket jobb för att kunna göra den här resan och glatt sig så väldigt över att den blev verklighet och jag är så gränslöst glad med henne nu <3

Klicka in på hennes blogg och följ med på resan vet’ja!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/12/18/hawaii/
Pinterest
Instagram

One thought on “Hawaii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *