FAMILY

Tid

En liten, liten försmak av vad jullovet kommer att vara smög sig in i våra liv idag. I vår familj stavas det TID. Tid, tid, tid. Kan inte upprepas för många gånger och betydelsen av att få ha den och äga den i några veckor kan inte nog understrykas. Och även om just den här dagen var långt ifrån så fridfull som bilderna kan ge sken av (vi tog oss igenom mycket bråk och gråt och gnäll innan vi kom så långt som till att klä granen!) så var det ändå något som hände. Det var som att vi la i den där lägre växeln och kände att snart får vi landa på den mjuka, sköna bädden av tid. Lite som att vi tog jullov redan nu för vi vet att vi klarat den här terminen även om vi tar oss friheten att rucka lite på rutinerna de sista dagarna.

Av jullovet önskar i alla fall jag mig inte så mycket annat än en massa tid tillsammans!

Vår kanske minsta och tanigaste gran någonsin, men den bär ändå med sig ett underbart budskap om tid som väntar!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/12/17/tid/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *