FAMILY

Snö

Fantastiskt vilken skillnad lite snö kan göra. Det är som om en gnista vaknar till liv i oss allihop och vi kan inte hålla oss inne en kväll som den här. Barnen kan inte motstå frestelsen att gå ut och bygga snögubbar efter maten och jag kan inte säga nej när de ber mig följa med ut och leka. Så vi struntar blankt i att klockan blir läggdags och tumlar runt i trädgården för andra kvällen i rad, känner att det närmar sig jullov och att vi kommer klara det här ändå. Det här är barnens bästa tid på dygnet och det är underbart att för en gångs skull inte bryta för läggning när de har som allra roligast och lekarna bara avlöser varandra. Så tacksam för snön, ett avbrott i allt det gråa och precis den lilla glädjekick vi behövde!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/12/12/sno/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *