ALL POSTS, WORLDSCHOOL TOOL

Worldschool Tool

Ny kategori där jag samlar mina bästa verktyg, hjälpmedel och material för att leva och lära tillsammans, hemma eller ute på resa!

Från och med årsskiftet kommer jag att utöka min pyttelilla business och dela med mig av saker vi själva använder och gillar eller skulle vilja använda och tror att vi skulle gilla.

Du köper eller hyr direkt från oss och får en faktura eller köper via en

~ affiliatelänk ~

som tar dig vidare till en försäljare och ger oss en liten provision på det du handlar.

*

Som före detta dagmamma med massor av bra material som bara ligger nedpackat hemma och en stor passion för att tänka ut och förbereda roliga och lärorika aktiviteter för barn i olika åldrar, har jag inte kunnat låta bli att plocka ihop några färdiga temalådor och hyra ut till min närmsta krets. Nu finns möjligheten att erbjuda detta till alla med barn omkring sig i vardagen. Är du förälder, dagmamma, farfar, mormor eller kompismamma -här kommer du att hitta allt det där du skulle vilja göra tillsammans med barnen men kanske aldrig riktigt hinner ordna själv.

Planerat, packat och klart, lätt att plocka fram och lätt att använda just när andan faller på och det är som allra roligast!

 

Temalådor till uthyrning!

Beställ hem månadsvis, lek, lär och upplev så länge det känns roligt, skicka tillbaka när ni känner er klara, istället för att sakerna blir liggande låter vi dem vandra vidare och bli till glädje för fler!

En låda om LJUD med alltifrån lätta fakta, bildkort, ordkort, och instrument för att utforska och undersöka!

En låda om BONDGÅRDEN med bl.a. djurfamiljer, djurkort med text, ordkort, sagopåse och en liten veteodling.

 

Exempel på andra temalådor som kommer att dyka upp här:

KROPPEN * VATTEN * FÄRGER * VÄRLDSDELAR * SKRIVLÅDAN * LÄSLÅDAN * MATTELÅDAN * ALLA HAR ETT GULDIGT HJÄRTA * VÅRTECKEN * ENGELSKA

 

Alla temalådor innehåller tips och förslag till hur de kan användas, lekar, sånger, ramsor, övningar, skapande, utomhusaktiviteter m.m. + en checklista som visar på kopplingen till läroplanen för förskolan och riktningen mot kunskapskraven i årskurs tre, för att du ska se hur enkelt du faktiskt kan ge ditt barn en stimulerande vardag och ett fullgott alternativ till förskola.

En temalåda kostar 450:-/mån inkl. moms och frakt TILL dig.  Vill du behålla lådan längre betalar du 300:- /påbörjad månad inkl. moms. Du betalar med faktura genom Frilansfinans. Frakten ÅTER till oss betalar du själv direkt till den distributör du väljer.

*

Sagopåsar till uthyrning!

Precis som temalådorna beställer du hem en sagopåse månadsvis, använder den så länge det känns roligt

och skickar sedan tillbaka för att låta den vandra vidare.

img_1022

 Sagopåse BOCKARNA BRUSE.

 

Exempel på andra sagor som kommer att dyka upp här:

SAGAN OM DEN LILLA, LILLA GUMMAN * SAGAN OM ÄPPELTRÄDET * RÖDLUVAN *  GRODAN OCH VINTERN * GRODAN OCH KÄRLEKEN * PETTER OCH HANS FYRA GETTER * MÖSSENS JULAFTON

 

Varje saga kommer i skriftligt format och med figurer som ovan. Du får också förslag på hur den kan användas, lekas med och hur den kan utvecklas till dramalek och eget sagoskapande.

En sagopåse kostar 300:- /månad inkl. frakt TILL dig. Vill du behålla påsen längre betalar du 200:- /påbörjad månad inkl moms. Du betalar med faktura genom Frilansfinans. Frakten ÅTER till oss betalar du själv direkt till den distributör du väljer.

*

Du kan också köpa ett startpaket med våra mest användbra kort och arbetsblad, lätta att alltid ha till hands, lätta att alltid ha med, lätta att plocka fram och lätta att använda i oändliga kombinationer och lärandesituationer under förskole och lågstadieåldern och även längre upp i åren.

Startpaketet innehåller sifferkort 0-20, kort A-Ö och a-ö, 36 kort med ordbilder, färger, former och ett hopplock av arbetsblad, linjerade och rutade för olika nivåer, siffror, bokstäver och former. Med startpaket kommer också ett häfte med förslag till 100 sätt att använda det, övningar, lekar med kopplingar till läroplan och kunskapskrav.

Du kan köpa startpaketet laminerat och klart att användas för 350:- inkl moms och frakt eller i utskriftsformat för 150:-

Allt material är skapat med kärlek och av människohand, innehållet kan variera och är under ständig utveckling så håll utkik här eller på Instagram för uppdateringar.

Välkommen att skicka ett mail till info@worldschoolersofsweden.se om du har några frågor eller är intresserad av att beställa något!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/12/08/worldschool-tool/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *