FAMILY, LITTLE THINGS THAT MAKES YOU HAPPY

Thanksgiving

Thanksgiving idag och jag läste något så tänkvärt här om dagen, apropå tacksamhet: om jag vaknade upp imorgon med bara det kvar som jag är tacksam över idag, vad skulle jag ha kvar då?

För det första ger det mig en hint om att jag kanske borde tacka mycket mer än vad jag gör. Påminna mig själv om allt det jag har. Stort som smått som gör mitt liv rikt och meningsfullt.

Och så får det mig att tänka på vad jag är verkligt tacksam över. Vad jag inte skulle vilja vakna upp utan imorgon.

Min familj. Mina barn och min man. Att vi är friska. Varje stund vi får tillsammans. Nära och kära. Fred här där vi är. Mat på bordet idag igen. Vårt hem. Vårt hus, vår plätt på jorden. Varma kläder att ha ute, ljus och värme inne.

Jag tänder ett ljus i vårt mörka sovrum, ser lågan och gardinerna fladdra i vinddraget från ett öppet fönster och hör regndroppar smattra lätt mot rutan. Frisk och kylig kvällsluft fyller rummet och mina lungor. Jag kryper längre in under täcket och lyssnar till en kör av små lätta andetag runtomkring mig, känner värmen av små kroppar som nästan magnetiskt drar sig närmare mig i sömnen och lyckan av att det är kväll och att vi får vara så nära tillsammans. Tacksamhet deluxe. Och jag önskar att  det faktiskt var så att jag fick vakna upp imorgon till det jag tackar för idag. Då skulle det den här stunden vara för evigt och tiden skulle vara vår.

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/11/23/thanksgiving/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *