ALL POSTS

Välkommen november

Det hat varit tyst ett tag här. Oktober har varit så lång och jag är så glad att den är över. Jag har jobbat alldeles för mycket bortifrån, sagt hejdå och nej och jag orkar inte till mina barn så många gånger att jag knappt orkar höra min egen röst längre. Jag tycker så illa, så illa om det, ändå är det så mitt liv sett ut ett tag nu och jag behöver ha såna perioder emellanåt för att vi ska rulla runt. Nu är det i allafall över för den här gången, vi har bäddat in oss i höstlovet och jag välkomnar november med öppna armar! Det har tagit mig några dagar att hämta andan och så här när lugnet börjar lägga sig kan jag bara se tillbaka på de senaste två månaderna som ännu ett bevis på att jag måste förändra mitt och vårt liv. Det finns inga alternativ. En sån här liten provsurr i ekorrhjulet räcker för att jag ska veta att det inte är för mig, för oss. Vi tar oss runt några varv, det gör vi visst, vi behärskar det, men ingen av oss tycker om det. Vi överlever men lever inte för glädjen försvinner i farten, och det kan aldrig vara bra.

Imorgon vaknar vi upp till november och jag är så glad för det.

~ny månad ~ nya möjligheter ~

Jag längtar efter att få finnas där med barnen igen. Jag älskar att ha dem nära och vara med dem varje stund!

Jag längtar efter att hinna ta hand om mig själv och mitt hem igen. Jag tycker om att göra saker som jag mår bra av och jag tycker om att ha ett hem som är trevligt att vara i!

Jag längtar efter att börja stega framåt igen i mina planer för att kunna leva livet i det fria. Jag tycker om att känna att det rör på sig, om än bara lite, lite, men ändå i rätt riktning!

Det må vara en dimmig månad som väntar, men det finns en väg och den går framåt. Hurra!

Vi ses i november!

 

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/10/31/valkommen-november/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *