ALL POSTS, QUOTES

Keep on dreaming!

 

Sluta aldrig drömma! Drömmar säger oss något om vilka vi är, om vår innersta längtan, vad som är viktigt på riktigt för oss och vart vi vill komma. Våra drömmar hjälper oss förstå oss själva, att formulera mål som är verkligt meningsfulla och lägga upp planer för att nå dem.

Sluta aldrig drömma! Dröm stort! Dröm lite till och ännu större! Jag tror drömmar är mer än bara underbart tidsfördriv och behaglig verklighetsflykt. Vem vet, kanske blir det till en god cirkel och det som började som verklighetsflykt står där som din nya verklighet när den sluts…

Keep on dreaming!

Jag älskar alla fantastiska citat som cirkulerar i mina sociala medier. När jag känner mig omotiverad, osäker eller modlös kan de där rätta orden vända mitt sinne på bara några sekunder, och jag tänker mata på i den här bloggen med vackra, viktiga, uppmuntrande visdomsord som åtminstone får mig på bättre tankar när jag behöver det. Jag hoppas du också ska känna dig uppmuntrad, jag samlar dem under kategorin CITAT om du känner att du behöver en hel drös på en gång!

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/09/07/keep-on-dreaming/
Pinterest
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *