ALL POSTS

Worldshoolers och alla wannabes

Se hit worldschoolers, homeschoolers, unschoolers, freeschoolers, roadschoolers, lifeschoolers, travelschoolers och alla wannabes!

Vad du än känner dig hemma med att kalla dig, här kan vi mötas för att hjälpas åt att tänka utanför boxen kring skola, utbildning och ett friare sätt att leva och lära.

Vare sig du redan lever worldschoolerliv eller något annat slag schoolerliv fullt ut, är en wannabe som jag eller bara nyfiken och vill veta mer, här kan vi tänka fritt, drömma stort, dela erfarenheter och inspirera, lära av varandra, stötta och uppmuntra varandra att hitta vägen till en skola som räcker långt utanför klassrummets fyra väggar.

Vi behöver varandra och en plats som är öppen för att dela både de svårigheter och möjligheter vi som svenska familjer möter när vi vill något mer.

Välkommen till Worldschoolers of Sweden!

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/2017/08/23/worldshoolers-och-alla-wannabes/
Pinterest
Instagram

6 thoughts on “Worldshoolers och alla wannabes

  1. Denandraresan, vad roligt att du tittar in här! Du har helt rätt -svenska worldschoolare växer inte på träd, men jag tänkte att det ska bli ändring på det nu 😉 Jag kan inte påstå att jag worldschoolar själv just nu när alla tre barnen är i skolan, men har egentligen alltid gjort det utan att veta om det och har för avsikt att göra det i framtiden. Du vet att jag följer dig, och jag är jätteglad att hittat hit 🙂

  1. Men ååh så bra att du är här Michaela!! Jag är verkligen jätteglad för det, här kan vi ta tag i drömmar och planer och lösa problem tillsammans! Jag blir så nyfiken, hur ser din dröm ut? Vill du berätta?

 1. Hej!
  Grattis till ditt första steg ut i den fria världen!
  Jag är 52 år och tog mutt första steg ut 2005.
  Då sålde jag allt och flyttade ut i världen med mina 2 barn som då var 4 och 7 år.
  Min son har asperger och i Sverige var allt bara en kamp.
  Idag är han 20 år..läser psykologikurs på distans..talar tre språk flytande. Min dotter pluggar även hon på distans och det går toppen. Vi har varit på resande fot under dessa år men avbrott på dom sista 5 åren då vi bott i Spanien. Nu är det dax snart att upptäcka Grekland! Hör gärna av dig om jag kan hjälpa dig på något vis. Lycka till❤

  1. Hej Luna, och tusen tack för din uppmuntran! Wow, det känns skönt att höra från någon som är beviset på att det går, vuxna barn som studerar på distans, det är ju fantastiskt! Vilket modigt beslut att ge sig av med två små barn, det låter som att du åkte iväg ensam med dem, stämmer det? Jag känner hur frågorna bara bubblar upp inom mig, jag kanske skickar dig ett mail en dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *