FAMILY, LEAVING SWEDEN, TRAVEL

11/1

Nummer 11 är mitt nummer. Sedan vi flyttade till hus nummer 11 och något år senare köpte en bil med registreringsnumret 011 har det liksom förföljt mig och ger mig en behaglig och fridfull känsla inuti. Inte för att jag är skrockfull av mig egentligen men jag blir lite sådär löjligt glad varje gång det dyker upp och tänker att det är nog ett gott tecken ändå. Och så låter det så vackert också  ~ elva ~ klingar absolut vackrast av alla siffror både på svenska och engelska. Som en skör och ljuv älva och som min dotters namn…

Nåväl, 11 är fint och gärna i kombination med en etta till, som idag. 11/1, och blev det ändå inte något av en lyckodag så säg! Jag firar i stillhet ikväll, för några saker som kan verka små men är stora för mig och för oss.

I morse kunde vi avslöja för barnen något som vi gått och hållit på ett par veckor tills vi säkert visste att det blir av. Och det var underbart att få berätta för dem och se dem brista ut i totalt glädjefnatt. Farfar och farmor ska ta med oss ut på resa igen.

Jag älskar den här bilden. Den säger precis allt om känslan barnen har för det här stället…

Det blir en favorit i repris till Teneriffa och hotellet med all inclusive som i barnens ögon är paradiset på jorden, tillsammans med samma skara favoritpersoner kusinerna som förra hösten när vi var där. Och för att ni ska förstå vidden av lycka kan jag bara säga att det här har varit deras högsta önskan ända sedan vi åkte därifrån. Det var den bästa veckan i hela deras liv. Alla är rörande överens. Oändligt många gånger har vi fått höra hur gärna de vill åka till Teneriffa igen. Till Parque Cristobal. Med kusinerna. Det är deras absoluta drömresa. Jag älskar att resa och bara vetskapen om att vi ska få göra den här trippen till hösten har lyst upp mitt liv och lättat mitt sinne med extremt många procent sedan jag fick veta. Det är ändå snudd på att de här tre barnen blev till och med gladare än mig och jag tror vi var lika tårögda runt frukostbordet allihop. Delad glädje är så dubbel-trippel-fripplat och så värt att fira!

Idag har jag också tjänat in mina första kronor online. Det blev inte många, det kan jag lova. Jag ska inte ropa hej förrän jag är över bäcken, det är långt kvar till en summa som är tillräckligt stor för en utbetalning. Och jag har ingen aning om ifall det skulle kunna bli något som jag kan försörja oss på ens delvis. Men det blev. Jag kan tjäna  pengar från min dator och den milstolpen känns det som att jag gått många mil för att nå. Det är ett skrivjobb och det går att arbeta sig uppåt för mer avancerade uppdrag med bättre betalt och om det går så långt att jag verkligen får pengar in på mitt konto ska jag berätta mer om det. Idag firar jag några ynka kronor som om de vore en förmögenhet!

Och så dagen till ära, hur läskigt det än känns men med mina online-framgångar i ryggen, tillkännager jag ett av mina hemliga mål:

Idag är det den 11/1 och det verkar finnas någon slags halvårsperiod under vilken många som planerar att ge sig ut i världen lyckas skala ner och avveckla livet hemma och faktiskt komma iväg. Jag läser om de där sex månaderna på flera bloggar jag följer och jag tänker att kan de så kan väl vi? Återstår visserligen några riktiga bjässar till hinder att forcera, men ändå. Jag hyser ett litet inre hopp och ett fram till nu ganska hemligt mål om att den 11/7 ska vi rulla iväg neråt Europa och tillbringa sommar och höst där tills det blir Teneriffadags. Det är på pricken sex månader idag. Och det är ett mål värt att jobba för. Och fira!

Det blir ett trippel hurra~hurra~hurra för den 11/1!!!

 

 

~follow~share~like~
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://worldschoolersofsweden.se/111/
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “11/1

    1. Ja… alltså barnen pratar om Teneriffa hela tiden och har börjat den …. hmm… rätt så långa nedräkningen till slutet av oktober ;D
      Övriga mål vet de ingenting om ännu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *